Pantofi de mireasa cu platforma

 

     Stim, esti in febra organizarii, mai ai cateva mici lucruri de pus la punct inainte de a putea spune ca esti multumita de felul in care ti-ai organizat nunta. Suntem siguri ca te-ai ingrijit de tinuta in cele mai mici detalii. Cu toate acestea, unele accesorii se pot schimba pe parcurs, in functie de nevoile de moment.

 

     Poate ai impresia ca nu te vei simti confortabil cu tocuri cui. Sau poate ca nici nu ti-au placut niciodata dar vrei sa castigi in inaltime si gratie atunci cand pasesti catre altar. Oricare ar fi motivul, o pereche de pantofi de mireasa cu platforma poate fi alegerea perfecta pentru tine. Nu in ultimul rand, pentru ca iti vor oferi un plus de confort, pe care tocurile cui nu ti-l pot aduce sub nicio forma. Si pentru ca o nunta nu se rezuma doar la ora de stat in biserica ci se continua cu un petrecere, pantofii cu toc clasic pot cauza nu numai disconfort ci si mari dureri de picioare.

 

     Nu te impacienta, noi am gasit modelele perfecte de pantofi de mireasa cu platforma pe care sa le porti la nunta ta de vis. Alege-ti-l pe cel preferat din mica galerie de mai jos si asigura-te ca vei avea parte de o seara si o noapte cu adevarat de neuitat.


     Galerie pantofi de mireasa cu platforma.


 


Sandale de mireasa cu platforma


 pantofi de mireasa platforma


 Pantofi de mireasa cu platforma simpli 


pantofi de mireasa platforma


 Pantofi de mireasa cu platforma deosebiti


pantofi de mireasa platforma


 Pantofi de mireasa cu platforma eleganti 


pantofi de mireasa platforma  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro