Cateva idei de cosmetica naturista pentru mirese

 


   Vrei sa arati perfect in ziua nuntii dar te-ai saturat de toate produsele cosmetice pline de chimicale si scumpe pe de-asupra si esti dispusa sa incerci ceva nou? Iata o solutie alternativa, naturista, la toate problemele tale. Pentru o nunta perfecta, tratamentele perfecte:

   Florile de galbenele (denumire stiintifica: Flores Calendulae). Se pot prepara din aceste flori lotiuni sau infuzii folosind maximum patru linguri de flori uscate la o cana de apa. Solutiile de galbenele sunt recomandate femeilor cu tenul uscat.

   Florile de musetel (denumire stiintifica: Flores Chamomillae). Aceste flori sunt recomandate la fel ca si galbenelele pentru tenul uscat, infuzia preparandu-se aproximativ identic doar folosind un maxim de trei linguri la o cana de apa fierbinte.

Laptuca, salata verde (denumire stiintifica: Folium Lactulae). Pentru aceeasi problema, cea a parului uscat se poate folosi si compresa de salata verde, pregatita din doua capatani de salata la un litru de apa.

tratamente cosmetice naturiste   Sunatoare (Herba Hyperici) Aceasta planta este recomandata atat tenurilor uscate cat si pentru cele ridate, pe care le stimuleaza prin actiunile sale calmante, antiinflamatoare. Se foloseste ca si infuzie sau compresa, preparata din trei lingurite de sunatoare la o cana de apa fiarta.

   Frunze de nuc (denumire stiintifica: Folium Juglandis). Frunzele de nuc reprezinta un tratament cosmetic foarte bun pentru tenul gras. Se vor folosi comprese cu infuzie preparata din 3-4 linguri de Frunze la o cana de apa fierbinte.

   Frunzele de menta (denumire stiintifica: Folium Menthae), se folosesta tot pentru tenul gras sub forma de infuzie preparata din 20 de grame de Frunze de menta la o cana de apa fierbinte. Infuzia se aplica sub forma de compresie locala.

   Seminte de gutuie (denumire stiintifica: Semen Cydoniae). O solutie extreme de bun ape care o recomandam femeilor cu tenul uscat. Semintele se vor macera si se vor amesteca doua linguri cu o cana de apa dupa care solutie se va folosi ca lotiune pentru compresie.

   Banana (denumire stiintifica: Musa Paradisiaca) este foarte folosita sub forma de masca, care se prepara foarte usor folosind o banana, cateva picaturi de suc de lamaie si o lingurita de miere. Solutia amestecata are o actiune tonica si emolienta pentru ten.

   Ceapa (denumire stiintifica: Bulbus allii cepae) este recomandata femeilor care au probleme cu pistruii. Pentru albirea tenului, se face frectie cu bulbi de ceapa zdrobiti amestecati cu otet, de cateva ori pe zi, in functie de necesitati.  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro