Machiaj Mireasa


Ultimele articole

rochie de mireasa Ghid de supravietuire cosmetic pentru mirese

Mai ai putin pana la nunta, te-ai gandit deja la toate aspectele legate de planificarea marelui eveniment dar oare, nu ai uitat nimic? Pe ce loc ai lasat partea de cosmetica?

[...]

rochie de mireasa Dantura perfecta in ziua nuntii

Odata cu trimitirea invitatiilor de nunta deja incepi sa te gandesti cum vei arata in ziua cea mare, cum vei aparea in poze. Incepi sa faci programari pentru vopsit, tuns, manichiura si pedichiura, tratamente cosmetice si multe altele

[...]

rochie de mireasa Cateva idei de cosmetica naturista pentru mirese

Vrei sa arati perfect in ziua nuntii dar te-ai saturat de toate produsele cosmetice pline de chimicale si scumpe pe de-asupra si esti dispusa sa incerci ceva nou?

[...]

rochie de mireasa Sfaturi pentru frumusete pentru mirese

Unul dintre cele mai importante puncte in lista de nunta este partea de cosmetica, care alaturi de cumpararea rochiei de mireasa trebuie sa se afle in capul listei.

[...]


Articole recente

rochie de mireasa Sfaturi cosmetice de ultim moment pentru mirese

Toate detaliile nuntii sunt pregatite deja in cele mai mici amanunte. Inclusiv in ceea ce priveste tratamentele de cosmetica, ai ajuns deja la final.

[...]

rochie de mireasa Sfaturi pentru machiajul de mireasa minimalist

Vrei un look cat mai natural in ziua nuntii? Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa arati fabulos fara a pune pic de machiaj pe fata in cea mai importanta zi din viata ta.

[...]

rochie de mireasa Sfaturi de frumusete importante pentru fiecare mireasa

Iata cele mai importante sfaturi pe care ti le dau expertii in frumusete pentru a te asigura ca la nunta ta vei fi asa cum ti-ai dorit dintotdeauna: stralucitoare, sexi si irezistibila.

[...]

rochie de mireasa Modele de unghii mireasa

Ti-ai pregatit deja nunta in cele mai mici detalii, au ramas doar cateva puncte de bifat inainte de marele eveniment. Coafura (tunsoarea), machiajul si manichiura sunt doua dintre aceste ultime puncte ...

[...]

rochie de mireasa Machiaj mirese

Vrei ca machiajul tau sa fie superb in ziua nuntii dar nu esti hotarata ce sa alegi. Korina.ro te ajuta cu o galerie superba de machiaje din care poti alege.

[...]

Nu rata articolele

| 1 |

  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro