Coafuri de mireasa de vis

 


     Coafura pentru nunta este foarte importanta si de aceea, alegerea ei conteaza mai mult poate decat o multime de alte lucruri atunci cand te pregatesti pentru o nunta perfecta, de vis.

 

     Cand alegi coafura, trebuie sa tii cont de tinuta, de locatie, de anotimp si de alte o multime de lucruri la care probabil nici nu te gandeai atunci cand ai raspuns pozitiv cererii in casatorie facuta de iubitul tau.

 

     In cazul in care nu stii de unde sa incepi, noi iti propunem un mic popas pe aceasta pagina. Am pregatit pentru tine o mica galerie de coafuri si stiluri superbe alese cu grija de editorii Korina.ro astfel incat sa insumam in doar careva imagini, un intreg superb an 2014.

 

     Pe langa rochia de mireasa si toate celelalte accesorii, pentru ca o tanara mireasa sa se simta cu adevarat pregatita pentru nunta, e nevoie de o sesiune de machiaj si un test de coafura pe care sa le faca inainte de marele eveniment cu cateva zile, poate chiar saptamani, astfel incat sa se poata asigura ca totul va fi perfect la data respectiva. Prin urmare, daca ai nevoie de surse de inspiratie, noi iti vom oferi cu aceasta ocazie un top al coafurilor de mireasa din anul 2014.

 

     Galerie de coafuri superbe ale anului 2014

 


coafuri 2014


coafuri 2014


coafuri 2014


coafuri 2014


coafuri 2014


coafuri 2014


coafuri 2014


coafuri 2014


coafuri 2014


coafuri 2014


coafuri 2014


coafuri 2014


coafuri 2014  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro