Stiluri si tipuri de buchete si aranjamente florale pentru orice nunta

 


   Fiecare ne dorim o nuna eleganta si sofisticata. De cele mai multe ori aceasta eleganta este data in primul rand de decoratiuni, de felul in care stim sa imbinam culorile, florile si alte elemente specifice unui astfel de eveniment. In acest articol ne vom ocupa in mod special de cele mai importante stiluri de buchete s aranjamente florale de mana, destinate atat mireselor cat si nuntasilor, cu precadere domnisoarelor de onoare. Sa le trecem in revista impreuna:

buchetul con   Buchetul con   Dupa cum ii spune si numele, acest tip de buchet de nunta are o forma conica. Este cel mai potrivit pentru domnisoarele de onoare. In functie de florile alese si de decoratiunile care le pun in valoare, buchetul con poate fi folosit si in casrul altor ceremonii sau sarbatori importante nu numai cu ocazia nuntii. 

 


 


 


 


 


buchetul sceptru


   Buchetul sceptru   Vrei sa dai un accent dramatic nuntii? Ei bine, daca e asa, atunci buchetul sceptru pare a fi alegerea perfecta. Acesta ia forma unei bachete (sceptru) mari.    Coditele florilor sunt extra lungi, prinse cu panglica si alte ornamente.    Buchetul de tip sceptru se potriveste oricarui tip si stil de nunta si poate fi purtat de oricare membru al suitei de nuntasi.

 


 


 


buchetul in cos   Buchetul in cos   Acest tip de buchet este alcatuit din diverse flori aranjate cu grija intr-un cosulet si este recomandat la nuntile de gradina sau in aer liber.    Buchetul in cos poate fi purtat si de catre mireasa dar de cele mai multe ori este purtat de domnisoarele de onoare.

 


 


 


 


buchetul balerina   Buchetul balerina   Buchetul de tip balerina este un buchet rotund compus in general din multa panza si mai putine flori. Acest tip de buchet a fost extrem de popular in perioada din cel de-al doilea razboi mondial, atunci cand florile se gaseau mai greu decat de obicei. Pentru miresele moderne, un buchet balerina ofera o optiune mai ieftina dar in acelasi timp sofisticata si cu stil.

 


 


buchet bratara   Buchetul bratara   Un buchet de tip bratara este un mic aranjament floral purtat la incheietura, mai degraba corsaj decat buchet.    Este o alternativa la buchetul de mireasa, pentru ca poate fi purtat si de mireasa si de domnisoarele de onoare. Este destinat in special celor care doresc sa poarte flori dar in acelasi timp vor ca mainile sa le fie libere. Acest corsaj poate fi facut din absolute orice floare si in orice cobinatie, la care se adauga ornamente de panglici si fundite.

 


buchet rotund   Buchetul rotund   Un buchet mai special, sferic, creat din multiple flori suspendate de funde decorative. Poate fi purtat si de adulti dar este recomandat cu precadere tinerelor fete si domnisoarelor de onoare mici.

 


 


 


buchet in cascada   Buchet in cascada   Buchetul in cascada mai este numit si buchetul trena sau lacrima. Este folosit la nunti inca din 1910.    Acest tip de buchet este de altfel si unul dintre cele mai traditionale si formale stiluri de buchete si este destinat miresei. Este mai bogat la baza si se subtiaza incet inspre varf curgand elegant din bratele celei care-l poarta. Desi se pot crea buchete de aproape toate dimensiunile, cele moderne sunt mai mici si mai delicate.
 


 


 


buchet in crescendo   Buchetul in crescendo   Acest tip de buchet are forma unei luni, formand un arc de cerc. Pentru crearea lui se folosesc anumite flori cu forme specifice, adunate la un loc cu ajutorul unei panglici care ii permite miresei s ail tina usor in mana. Un buchet care reprezinta cu adevarat arta florala si care o va scoate in evidenta pe mireasa prin frumusetea si unicitatea sa.

   Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro