Buchete de mireasa ale anului 2017

 


     Ziua nuntii se apropie cu pasi repezi, mai ai insa cateva detalii de pus la punct inainte de a putea sa rasufli usurata ca in sfarsit, ai scapat de stres, convinsa ca totul va fi perfect. Iar unul dintre aceste detalii care nu poate fi numit deloc ca fiind nesemnificativ, este buchetul de nunta, buchetul de mireasa.


     Inainte de a alege buchetul perfect pentru tine, trebuie sa iti alegi evident rochia de mireasa care sa te faca sa te simti fericita. In functie de rochie, de anotimp si locatia nuntii, poti alege si florile pe care le vei folosi in acest buchet, asta daca nu ai ales deja un anume aranjament oferit de florar. Daca vei avea si decoratiuni florale in sala de nunti, poti cere inca de la inceput florarului sa iti ofere cateva mostre de buchete pe care le-ar putea realiza. Daca nu esti multumita, in acest fel, ai suficient timp la dispozitie pentru a mai cauta.


     De multe ori insa lucrurile nu sunt pe atat de simple pe cat par ele la prima vedere. Si sunt multe moduri in care poti alege gresit atunci cand ai de luat atat de multe decizii. Ca de obicei insa, noi vom incerca sa te ajutam si sa iti facem munca ma usoara. Iar cu aceasta ocazie, am pregatit si cateva modele de buchete de nunta care sa te ajute sa faci alegerea perfecta.


     Cu gandul la nunta perfecta si la o tinuta de mireasa perfecta, am realizat o mica galerie care sa adune la un loc cele mai frumoase buchete de mireasa ale anului 2017. Cum florile nu vor iesi niciodata din moda, le vei putea folosi la o nunta din 2017, 2018 si asa mai departe. Evident, cata vreme te regasesti intr-unul sau altul din modelele prezentate de noi. Succes si casa de piatra!


     Galerie cu buchetele de mireasa ale anului 2017


buchete de mireasa superbe


buchete de mireasa superbe


buchete de mireasa superbe


buchete de mireasa superbe


buchete de mireasa superbe


buchete de mireasa superbe


buchete de mireasa superbe


buchete de mireasa superbe


buchete de mireasa superbe


buchete de mireasa superbe  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro