Tiare mireasa

      


      Cunoscuta ca si regina accesoriilor pentru par la mireasa, tiara ( coronita, diadema ) ofera cel mai impresionant efect, facand ca mireasa sa arate ca o printesa. Tiarele sunt un accesoriu fantastic pentru orice rochie, indifferent daca e vorba de o rochie simpla sau de o rochie de bal. Ele pot fi purtate cu sau fara voal, si sunt accesorizate de obicei cu cristale, perle, pietre colorate, diamante, aur, argint. Tiarele cu perle cresc eleganta miresei, mai ales daca este asortata cu un colier cu perle si cercei cu perle . Tiarele din aur si argint sunt o alegere foarte buna pentru miresele care vor purta o rochie de mireasa de culoarea fildesului sau a sampaniei. Pentru miresele care folosesc accesorii mai colorate, tiarele cu cristale colorate sunt alegerea perfecta. Tiarele cu diamante fac din orice mireasa, indiferent de rochia pe care o poarta, o adevarata printesa.


       Nu uitati : atunci cand alegeti o tiara, forma fetei si coafura sunt mai importante decat stilul si culoarea rochiei de mireasa.

 

tiare mireasa tiare mireasa tiare mireasa tiare mireasa tiare mireasa tiare mireasa tiare mireasa tiare mireasa tiare mireasa tiare mireasa tiare mireasa tiare mireasa tiare mireasa tiare mireasa tiare mireasa tiare mireasa

 

 

   Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro