Alegerea bijuteriilor miresei

 


   In ziua de azi, bijuteriile miresei pot fi din aur, pietre pretioase sau semipretioase, diamante adevarate sau false, cristale swarowski sau chiar in combinatii de unul sau mai multe astfel de materiale. Ce alegem este pur si simplu o chestiune de alegere personala, de stilul personal al fiecarei mirese si evident o chestiune de buget. Alegem ceea ce ne permitem iar in caz ca ne permite orice, alegerea vine cel mai usor.    Majoritatea mireselor isi "construiesc" look-ul pornind de la un anumit obiect vestimentar, de la rochie sau de la accesorii in jurul caruia isi pot alege tematica nuntii. Cea mai buna solutie de a fi fara de cusur insa in ziua nuntii este de a alege fiecare accesoriu sau obiect vestimentar astfel incat sa se potriveasca unul cu celalalt intr-o armonie. Nu trebuie sa te sperii insa, nu totul va fi absolut perfect dar, macar trebuie sa incerci sa atingi aceasta perfectiune. Cea mai simpla cale? Nu cumpara nimic independent, totul trebuie sa se potriveasca cu tema aleasa. Alegerea bijuteriilor se concentreaza de multe ori in jurul rochiei de mireasa. Cu toate acestea, sunt multe alte elemente de care poate depinde aceasta decizie. Sigur, rochia este cel mai important dintre acestea dar nu este singurul. Conteaza destul de mult si stilul ceremoniei, voalul, coafura etc.alegerea bijuteriilor de mireasa   Stilul rochiei de mireasa:

   Cel mai important aspect pe care trebuie sa-l iei in considerare atunci cand alegi bijuteriile este faptul ca acestea sub nicio forma nu trebuie sa iasa in evidenta astfel incat rochia de mireasa sa cada pe un loc secundar. Culorile bijuteriilor trebuie sa se potriveasca cu cele ale rochiei. Spre exemplu, o rochie complet alba se va asorta bine cu bijuterii de argint sau cu perle albe. Pe de alta parte cristalele si diamantele se vor asorta cu orice culoare.

   Stilul ceremoniei:

   Bijuteriile miresei trebuie sa reprezinte cadrul in care se desfasoara nunta. La o petrecere mai putin formala vei purta bijuterii ami simple in vreme ce la o nunta formala, clasica, vei incerca sa asortezi cu rochia si tema bijuterii mai complexe, mai scumpe, mai elaborate in design. 

   Stilul voalului: 

   Voalurile se gasesc in variate forme, lungimi sau stiluri. Atunci cand alegi bijuteriile, tine cont intotdeauna de detaliile de pe voal. Cu cat acesta este mai bogat in detalii, cu atat mai simple vei alege bijuteriile. Daca voalul este simplu, vei putea opta pentru bijuterii mai complexe, mai stralucitoare, care sa iasa in evidenta mai puternic. 

   Coafura: 

   Daca ai ales o frizura cu par scurt sau ti-ai prins parul intr-un coc in varful capului, o alegere buna in materie de bijuterii sunt cerceii lungi care se extind pana la baza gatului. Daca parul ti-e lasat liber, alege intotdeauna cercei cat mai scurti, care sa nu se incalceasca in suvitele de par. 

   Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro