Posete de mireasa unice

 


     Fiecare mireasa are nevoie de o rochie deosebita, o rochie care sa ii scoata in evidenta toate trasaturile pozitive si sa o puna intr-o lumina favorabila. E ziua ei speciala, e ziua in care indiferent ce se va intampla, va fi in centrul atentiei tuturor celor prezenti la eveniment.

 

     Pe de alta parte, rochia poate fi absolut inutila, oricat de frumoasa si de complexa ar fi ea, daca nu e corect accesorizata. De ce are nevoie o mireasa? Depinde de la caz la caz. Unele mirese prefera bijuteriile, altele florile, unele poarta pantofi cu toc, altele poarta pantofi fara toc. Absolut toate miresele poarta insa la ele o mica poseta.

 

     Poseta e utila din mai multe puncte de vedere. Pe langa faptul ca poate completa tinuta miresei ca accesoriu obligatoriu, poseta poate servi si ca trusa de prim ajutor in caz de probleme. In ea, orice mireasa poate dosi un ruj, cateva servetele demachiante, pudra, o oglinjoara, un mic deodorant. Sunt cateva accesorii cosmetice utile, mai ales in caz de ploaie sau daca nunta se desfasoara intr-o zi torida de vara.

 

     Ce posete sa alegem? Ce se poarta in aceasta perioada? Ei bine, totul depinde de rochia de mireasa, de locatia nuntii si de cadrul in care aceasta se desfasoara. Ca viitoare mireasa, va trebui sa conlinzi magazinele in lung si in lat, sa vizitezi sute daca nu chiar mii de situri de specialitate si toate astea, in doar cateva luni. Daca ne gandim ca mai ai si alte lucruri de rezolvat, cu siguranta iti intelegem stresul si frustrea care apar imediat ce apare cate o problema. Ca de obicei insa, Korina.ro iti vine in ajutor, oferindu-ti un punct de plecare. Aleget-ti poseta pornind de la modelele prezentate mai jos si nu vei regreta. Succes!

 

     Galerie posete de mireasa unice

 


posete mireasa


posete mireasa


posete mireasa


posete mireasa


posete mireasa


posete mireasa


posete mireasa


posete mireasa


posete mireasa


posete mireasa


posete mireasa


posete mireasa


posete mireasa


posete mireasa


posete mireasa


posete mireasa  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro