Mirese care poarta ochelari


     Au trecut de mult vremurile in care ochelarii erau considerati inestetici iar cei care ii purtau erau automat catalogati ca fiind soareci de biblioteca. De la simple instrumente create pentru a-i ajuta pe cei care nu vad bine, ochelarii au devenit intre timp accesorii importante la orice tinuta, multi dintre noi alegand sa ii poarte chiar daca din punct de vedere medical nu are nevoie de ei.

 

     Porti ochelari si urmeaza sa fii mireasa? Nu te impacienta, ochelarii pot fi chiar de folos, ajutandu-te sa aduci un plus de eleganta lookului tau si asa deosebit. Cat priveste modelul rochiei, machiajul si coafura, noi te vom ajuta, oferindu-ti o mica galerie de mirese care poarta ochelari care te va ajuta sa te inspiri in alegerile pe care le vei face la randul tau.

 

     Profita din plin de tot ce ai mai bun de oferit si ofera-le tuturor celor prezenti la nunta cea mai buna versiune a ta!


Galerie cu mirese care poarta ochelari


mirese care poarta ochelari mirese care poarta ochelari mirese care poarta ochelari mirese care poarta ochelari mirese care poarta ochelari mirese care poarta ochelari mirese care poarta ochelari mirese care poarta ochelari  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro