Costum ginere

 

     Nunta este cel mai important eveniment din viata noastra si de aceea ii vom acorda o atentie deosebita, lunile alocate organizarii acesteia fiind dintre cele mai incarcate si stresante pe care le vom trai vreodata. Si nu doar mireasa este cea care va avea parte de stres in aceasta perioada. Si mirele are nevoie de o tinuta perfecta, si el participa activ la organizarea evenimentului, are si el o multime de idei pe care vrea sa le puna in practica si asa mai departe.

 

     In ceea ce priveste tinuta lui, chiar daca mireasa este in centrul atentiei, nici mirele nu se poate neglija, de vreme ce sta si el alaturi de sotia sa, in centrul nuntii. Tinuta trebuie sa fie impecabila, aleasa cu gust si evident, in concordanta cu alegerile miresei, cu culorile nuntii, tematica acesteia si sezonul in care evenimentul are loc.

 

     Orice alegere trebuie luata insa dupa indelungi consultari ale cataloagelor de moda, fie ele printate sau online. Korina va incerca sa usureze aceasta munca, punand la dispozitia viitorilor miri o mica galerie de costume ginere deosebite din care sa isi poata alege eventual modelul preferat.


     Galerie de costume mire pentru nunta.


 


costum ginere crem costum ginere costum ginere costum ginere negru costum ginere costum ginere costum ginere deosebit costum ginere elegant costum ginere costum ginere costum ginere alb costum ginere 2 culoriAlte articole din aceasta categorie

      Costume de mire de la Jos. A. Bank
      Pantofi crem de mire
      Costum alb mire
      Lavaliera mire
      Pantofi negri de mire

  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro