Costum Mire Imagini. Galerie Poze.

 Pentru o nunta reusita si perfecta, ambii miri trebuie sa isi aleaga vestimentatia, in functie de ceea ce a ales perechea sa dar si de ceea ce i se potriveste cel mai bine si ii scoate in evidenta calitatile. De aceea, pe langa rochia de mireasa, costumul de mire este la fel de important. Majoritatea caselor de moda includ oferte de costume in concordanta cu tendintele momentului, din diferite materiale si adaptate tuturor buzunarelor. Ca este vorba de costume create de designeri consacrati sau costume de serie, mirele trebuie sa isi aleaga vestimentatia cea mai potrivita.


Si cum o poate face mai bine decat alegandu-si modelul cel mai bun, dupa o investigare cat mai serioasa a pietei. Korina.ro vine in ajutorul mirilor si le ofera astfel o galerie de poze, o colectie de costume de mire deosebite cu ajutorul careia isi pot face o idee despre cele mai noi si mai frumoase modele de la ora actuala.


Colectie de costume de mire. Galerie de poze.


 


 costum de mirecostum de mirecostum de mirecostum de mirecostum de mirecostum de mirecostum de mirecostum de mirecostum de mirecostum de mirecostum de mirecostum de mirecostum de mirecostum de mirecostum de mirecostum de mirecostum de mirecostum de mirecostum de mirecostum de mirecostum de mirecostum de mirecostum de mirecostum de mirecostum de mirecostum de mirecostum de mirecostum de mirecostum de mirecostum de mireAlte articole din aceasta categorie

      Pantofi crem de mire
      Pantofi negri de mire
      Costume de mire de la Jos. A. Bank
      Costume de mire 2017 Black Tux
      Costume pentru miri plinuti

  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro