Tunsoare ginere

 

     Sigur, mireasa e intotdeauna in centrul atentiei la o nunta. Toata lumea ii admira in special rochia de mireasa dar si coafura, accesoriile si asa mai departe. Mirele insa nu trebuie sa se neglijeze, pentru ca oricat de concentrate ar fi atentia pe mireasa, el ii sta alaturi pe toata durata nuntii, fie ea una clasica sau una moderna.

 

     Cu ce trebuie sa inceapa un mire pentru a se pregati de nunta? Ei bine, lasand la o parte tinuta care trebuie sa fie impecabila, conteaza foarte mult si frizura. Daca urmeaza sa fii mire, va trebui sa mergi la frizer insa cu macar doua saptamani inainte de nunta pentru a fi sigur ca totul iese bine si sa ai de asemenea la dispozitie timpul necesar pentru a repara eventualele erori ale frizerului.

 

     Cel mai bine ar fi insa sa te interesezi inainte ce fel de tunsoare iti doresti si unde altundeva sa o faci daca nu pe korina.ro, situl care vine in ajutorul tuturor mirilor si mireselor din tara. In continuare, iti oferim o mica galerie de tunsori ginere din care sa iti poti alege stilul preferat. Succes!


     Galerie tunsori ginere


tunsori ginere tunsori ginere tunsori ginere tunsori ginere tunsori ginere tunsori ginere tunsori ginereAlte articole din aceasta categorie

      Pantofi crem de mire
      Costume pentru miri plinuti
      Costume de mire de la Jos. A. Bank
      Tunsori moderne mire
      Camasi mire

  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro