Papion mire

 


   O vorba spune ca  “ majoritatea barbatilor care poarta papion fac asta pentru ca majoritatea barbatilor nu poarta “. Zilnic apar noi tendinte in moda, insa, intotdeauna cateva lucruri vor ramane clasice si cu stil, iar unul din aceste lucruri este papionul, mai ales daca este si asortat cu un smoching. Urmariti galele la care se aduna vedetele, in special starurile din filme, si veti vedea cat de mult este folosit papionul.  Multi barbati, viitori miri sau cavaleri de onoare, aleg sa poarte papion la nunta, lucru care le confera o imagine clasica dar care in nici un caz nu este lipsita de stil. In ultimul timp, papionul a inceput sa castige teren, fiind  un accesoriu des folosit de cei ce participa la nunti sau la diferite evenimente mondene. Pentru nunta, cea mai buna alegere ar fi un papion negru, gri sau alb.  Aveti posibilitatea sa alegeti si o alta culoare care sa se asorteze cu culoarea pe care ati ales-o ca tema pentru nunta. Evident, decizia apartine mirelui si miresei. Totodata, culoarea aleasa pentru papionul mirelui poate depinde si de faptul daca nunta are loc in cursul zilei sau seara. Un papion negru de matase este perfect pentru un smoching sau costum negru, indiferent daca este vorba de nunta sau un alt eveniment monden. Un papion alb se potriveste pentru orice fel de smoching pentru nunta, indiferent ca smochingul este negru, alb sau gri. In schimb, papionul gri este cel mai potrivit pentru o nunta care are loc in cursul zilei.


      Iata cateva papione frumoase, papione pentru miri pe care puteti sa le luati in considerare atunci cand va alegeti smochingul sau costumul de mire : 

 

papion mire papion mire papion mire papion mire papion mire papion mire papion mire papion mire papion mire papion mire papion mire papion mire papion mire papion mire

 Alte articole din aceasta categorie

      Costum Mire Imagini. Galerie Poze.
      Tunsori mire
      Costum ginere
      Veste elegante pentru costumele de mire
      Costume cavaleri de onoare

  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro