Pantofi crem de mire

 

     Mireasa sta intotdeauna in centrul atentiei la nunta, indiferent de cat de multi invitati ar participa la eveniment. Rochia, coafura, machiajul, accesoriile, sunt de aceea cele mai importante lucruri la care cei doi viitori miri se gandesc inainte de a planifica cu adevarat nunta lor de vis, abia apoi urmand costumul si accesoriile mirelui.

 

     Nici el nu se va neglija insa, ingrijindu-se cu mare atentie de frizura, de costum, de accesorii si de prezenta lui completa.

 

     In concluzie, daca urmeaza sa imbraci costumul de mire sau esti o viitoare mireasa si vrei sa iti ajuti logodnicul in alegerea vestimentatiei perfecte, va trebuie sa fii atent/a si la cum accesorizezi costumul. In cazul in care ati ales un costum crem sau de culoare inchisa, o pereche de pantofi crem de mire ar putea fi exact ceea ce va doriti.

 

     Inainte de a comanda insa perechea favorita, va invitam sa aruncati o privire pe selectia de pantofi crem de mire pe care am facut-o cu grija numai si numai pentru voi, galeria de mai jos ajutandu-va sa va faceti o idee clara despre ce anume va doriti si ce se potriveste cu adevarat la costumul ales. Succes!


      Galerie pantofi crem pentru mire


pantofi crem de mire pantofi crem de mire pantofi crem de mire pantofi crem de mire pantofi crem de mire pantofi crem de mire pantofi crem de mire pantofi crem de mire pantofi crem de mire pantofi crem de mire pantofi crem de mire pantofi crem de mireAlte articole din aceasta categorie

      Lavaliera mire
      Batiste mire
      Costum alb mire
      Tunsori mire
      Costume de mire 2017 Black Tux

  Abonare Articole

Email:     
pufos.ro
DyFashion.ro
Cauti sfaturi in dragoste? sau vrei sa sti ce se poarta anul acesta? Afla mai multe pe Starlady.ro